Uredništvo Imunoglukan P4H<sup>®</sup>
Početna>Imunoblog>Imunoglukan P4H®> NOVO - Imunoglukan P4H® ACUTE

NOVO - Imunoglukan P4H® ACUTE

U Medisove prvoklasne proizvode spadaju nove kapsule Imunoglukan P4H® ACUTE sa trostrukom snagom. One su odlična prirodna podrška imunom sistemu prilikom prvih znakova prehlade ili gripa.  


Imunoglukan P4H® ACUTE sadrži čak 300 mg prirodnog Imunoglukana, optimalnu dozu vitamina C i preporučenu dnevnu dozu cinka.

Prirodni Imunoglukan® stimuliše rad imunih ćelija i pomaže telu u borbi protiv virusa i bakterija. Vitamin C i cink imaju ulogu u radu imunog sistema i u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Imunoglukan P4H® ACUTE je namenjen kratkotrajnoj upotrebi – 5 dana. Uzimanje se preporučuje odmah prilikom prvih znakova koji najavljuju infekciju (umor i iscrpljenost, nedostatak koncentracije, razdražljivost), tj. u fazi akutne infekcije (upala nosne sluzokože, bol u grlu...). 

Imunoglukan P4H® ACUTE je prikladan za odrasle i decu stariju od 12 godina. Ne sadrži gluten i laktozu, zato mogu da ga uzimaju i dijabetičari i vegetarijanci.

Potražite kapsule Imunoglukan P4H® ACUTE u svojoj apoteci i pobedite viruse u prvoj rundi!

Dodatak ishrani Imunoglukan P4H® ne smeju uzimati pacijenti sa presađenim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® samo po prethodnom savetovanju sa lekarom.

Dodatak ishrani nije zamena uravnoteženoj i raznovrsnoj ishrani.