Mišljenja zadovoljnih korisnika - Imunoglukan P4H

Mišljenja

Pročitajte mišljenja zadovoljnih korisnika.

Ako želite da nam poverite svoje iskustvo s proizvodima Imunoglukan P4H®, pošaljite nam mišljenje na info@imunoglukan.net.

Sve dole navedene osobe su se pismeno složile sa objavom svojih izjava.


Odlični ste! Cela moja porodica koristi Imunoglukan i svi smo zadovoljni! Veliki pozdrav!
(jul 2013)
Aleksandra Vidaković, Vrnjačka Banja

Isprobala sam ga i odličan je! Svaka čast ko ga je izmislio, zaista pomaže u očuvanju zdravlja!
(jul 2013)
Gordana Bojović, Beograd

Veoma sam zadovoljan, mislim da je baš kvalitetan.
(jul 2013)
Dragan Vitanović, Svrljig

Ja iskreno nikada nisam koristila vaš proizvod, ali sam čula od sestre da uspešno leči prehladu, njen sinčić je često bio bolestan jer je išao u obdanište i oboleo od prehlade ili nekog virusa tako da je izostajao mnogo iz obdaništa. Kako je počela da mu daje Imunoglukan, više nema problema a i ne izostaje iz obdaništa a i ona sa posla, prezadovoljna je vašim proizvodom.
(jul 2013)
Biljana Maksimović, Velika Krsna

Za sirup smo čuli od jedne doktorke dečijeg pedijatra. Vrlo ubedljiva je bila kada nam je preporučila i rekla da već imaju slučajeva dece kod koje se posle uzimanja prve flašice imunitet vidno popravio. Zapravo moja mlađa ćerka je tada imala 11 meseci. U toku dva meseca je imala tri jake opstrukcije gde je samo injekcija Urbasona pomagala. Počinjalo je sa običnom dečijom prehladom: curenje nosa, kašalj i onda komplikacije pa Urbason, antibiotici, inhaliranja, gubljenje apetita i tako tri puta.

Onda smo čuli za sirup i nabavili ga. Svako jutro po 2 ml jer je ćerka imala nepunih 10 kg. Prva kijavica i već smo znali šta nas čeka. Međutim, sve se drugačije odvijalo. Kijavica, tj. curenje nosića, par dana zreo kašalj i bez ikakvog leka, samo fiziološki sve se mirno završilo. Mislili smo da je slučajnost ali od tada do danas je prošlo osam meseci bez ijedne komplikacije i lečenja. Najčudnije je da ona već šest meseci ide u jaslice i uz sve moguće infekcije i viremije dete je zdravo i sa odličnim apetitom.

Pred letovanje u junu popila je još jednu flašicu i planiram ponovo pred zimu. Sada smo sigurni da je nju ovaj sirup preporodio. I njen lekar deli sa nama mišljenje.

Svima preporučujemo i svi iz našeg okruženja su već davali svojoj deci.
(avgust 2012)
Bojana, Beograd